ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Αυτή η…παράξενη αγωνιστική περίοδος, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… αφού πρώτα ευχηθούμε να μας βρίσκει όλους υγιείς και γεμάτους αισιόδοξία για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε ανακύψει, μετά την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ , βρίσκει την γυναικέια μας ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του περιφερειακού πρωταθλήματος Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ. Εμεις με την σειρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε , τόσο τους χορηγούς της ομάδας
Γυναικείο - Αποτελέσματα, Νέα - Ανακοινώσεις

April 13, 2020

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Ο πρόεδρος Νεκτάριος Χαλβατζής & και το Δ.Σ. του Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση | ΑΚΥΡΩΣΗ όλων των προπονήσεων των ακαδημιών Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Μοσχάτου  με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανησυχίες που εκφράστηκαν όσον αφορά την επιδημία του κορονοϊού, ανακοινώνει την :ΑΚΥΡΩΣΗ όλων  των προπονήσεων των ακαδημιών του συλλόγου μας για τις επόμενες 2 εβδομάδες.
Νέα - Ανακοινώσεις
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ | 10η Αγωνιστική – 2ου Γύρου περιφερειακού Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ Η ομάδα μας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του περιφερειακού πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α, την Τετάρτη 26/02/2020 στις 21:45, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ευρυάλη στο νέο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου. Υπενθυμίζουμε ότι για τις επόμενες 2 εβδομάδες  η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Καλή επιτυχία
Γυναικείο - Αποτελέσματα, Νέα - Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση | Αναβολή Ετήσιου Χορού Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Μοσχάτου  με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανησυχίες που εκφράστηκαν όσον αφορά την επιδημία του κορονοϊού, ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου ετήσιου χορού του συλλόγου μας.