‘Εναρξη Προετοιμασίας Αγωνιστικών τμημάτων Ο Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της Προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων για την νέα αγωνιστική περίοδο. Δευτέρα 28 Αυγούστου Κορασίδες: 18:30 Γυναίκες : 19:45
Νέα - Ανακοινώσεις
THESSALONIKI MASTERS Με μεγάλη επιτυχία συνεχίσετε το τουρνουά Beach Volley – THESSALONIKI MASTERS στην καρδία της Θεσσαλόνίκης , στην πλατεία Αριστοτέλους.Την διοργάνωση που συντονίζει η Ε.Ο.ΠΕ και ο πρόεδρος του συλλόγου μας Νεκτάριος Χαλβατζής , μπορείτε να παρακαλουθήσετε την Κυριακή 30/6 ζωντανά στις 18:30 απο την ΕΡΤ Sports HD.
Νέα - Ανακοινώσεις
Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την προπονήτρια Χατζηδημητρίου Όλγα. Η κυρία Χατζηδημητρίου έχοντας αποκλειστική επαγγελματική ιδιότητα την προπονητική, με την πολυετή της εμπειρία , το ήθος και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της θα προσφέρει τόσο στα παιδιά των ακαδημιών όσο και στις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων πολύτιμη γνώση σχετικά με το άθλημα του βόλλευ και όχι
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση | Ακύρωση Προπόνησης ακαδημιών Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σημερινή προπόνηση ( Πέμπτη 13/6/2019) δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της προπονήτριας