Όλγα Χατζηδημητρίου

Job Προπονήτρια
Phone
Joined August 28, 2021

Με πλούσια αθλητική καριέρα ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, και με μια πολυετή διαδρομή στον χώρο της προπονητικής η οποία φτάνει μέχρι τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος , έχει την απαραίτητη εμπειρία στη συστηματική ανάπτυξη και καθοδήγηση αθλητών και ομάδων υποδομών.

Την προπονητική της καριέρα ξεκίνησε το 1991 όταν είχε υπό την καθοδήγηση της τις Ακαδημίες του ομάδας volley Ολυμπιακού.
Την περίοδο 1994-1997, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley του Παλαιού Φαλήρου ενώ διετέλεσε προπονήτρια των ομάδων κορασίδων και νεανίδων του συλλόγου.
Την περίοδο 1997-1999, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley του Πειραικού ενώ διετέλεσε προπονήτρια των ομάδων κορασίδων του συλλόγου.
Την περίοδο 2000-2001, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley της Προοδευτικής.
Την περίοδο 2006-2010, ήταν υπεύθυνη για τις Ακαδημίες της ομάδας volley του Απόλλωνα Κερατσινίου ενώ διετέλεσε προπονήτρια των ομάδων κορασίδων και νεανίδων του συλλόγου.
Συνεργάτης του προπονητή Μ. Τριανταφυλίδη στη γυναικεία ομάδα volley του συλλόγου στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Την περίοδο 2010-2014, διετέλεσε προπονήτρια της ανδρικής ομάδας volley του συλλόγου.
Την περίοδο 2014-2015 συνεργάστηκε με τον αθλητικό σύλλογο ΔΑΣ Δραπετσώνας αναλαμβάνοντας και καθοδηγώντας πολλές αγωνιστικές ομάδες volley και υποδομών του συλλόγου και συγκεκριμένα τη γυναικεία ομάδα, τις ομάδες κορασίδων, παγκορασίδων και νεανίδων, των ομάδων Παίδων και Παμπαίδων του συλλόγου.
Τα πρώτα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν καθώς την ίδια περίοδο η ομάδα παγκορασίδων προκρίθηκε στο Final 4 ΕΣΠΕΔΑ κατακτώντας την 3η θέση.

Το 2015 συμμετέχοντας από τα αρχικά στάδια στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των τεχνικών δράσεων και ενεργειών – συνεισφέροντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά – στην υλοποίηση της συνεργασίας της Πρότυπης Ακαδημίας Star Volley Academy και το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας αναλαμβάνοντας το ρόλο και τις υπευθυνότητες της Head Coach της Ακαδημίας.
Την περίοδο 2015-2016 αναλαμβάνει προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας καθώς επίσης και των ομάδων νεανίδων και κορασίδων ενώ επέβλεψε τη στελέχωση της ομάδας των συνεργατών της στο τεχνικό επιτελείο (βοηθοί και προπονητές αγωνιστικών ομάδων υποδομών) η οποία ανέλαβε αντίστοιχους ρόλους και καθήκοντα καθοδήγησης των ομάδων.

Από το 2019 μέχρι ως σήμερα ανήκει στο προπονητικό team του Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου,
όπου και έχει διατελέσει:

2019-2021: Υπεύθυνη Τμημάτων υποδομής
Ακαδημιών ,
Προπονήτρια Αγωνιστικών Ομάδων: ΚορασίδωνΠαγκορασίδων

2021-2022 : Head Coach του συλλόγου
Προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας μας και των Νεανίδων.

Ένα πλούσιο βιογραφικό με μακρά διαδρομή και εμπειρία στην καθοδήγηση και ανάπτυξη ομάδων υποδομών όπως επίσης και ανδρικών και γυναικείων ομάδων volley πολλών συλλόγων.