Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Μοσχάτου δημιουργήθηκε το 1996 μετά από την απόσχισή του από τον Α.Ο. Μοσχάτου.
Πρωταρχικός στόχος αλλά και όραμα της ακαδημίας μας είναι τα παιδιά μέσα από ένα ασφαλές  και ευχάριστο περιβάλλον να μάθουν τα μυστικά του  βόλεϊ  να διασκεδάσουν , να δημιουργήσουν φιλίες αλλά και όμορφες αναμνήσεις, να γυμναστούν ενώ ταυτόχρονα να διδαχτούν βασικές αρχές και αξίες του αθλητισμού όπως το “Ευ Αγωνίζεσθαι”,  την συνεργασία,  την πειθαρχία, την κοινωνικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ομαδικότητα , την επίτευξη των στόχων!
Τέλος , με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ικανοποίησης να δούμε τα παιδιά των ακαδημιών μας , σταδιακά να  αποτελούν, ως έτοιμοι αθλητές, ενεργά μέλη των αγωνιστικών ομάδων του Σωματείου μας.

Οι ομάδες μας αγωνίζονται κάθε χρόνο με επιτυχία σε όλες τις κατηγορίες Βόλλευ της ΕΣΠΕΔΑ.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό για να στελεχώσουμε κάθε χρόνο τις ομάδες μας με δικά μας παιδιά.

Στον σύλλογο μας εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα βολλεϋ , στις κατηγορίες:

– Γυναίκες

– Νεανίδες

– Κορασίδες

– Παγκορασιδες

– Vintage Ανδρών

Λειτουργεί και μια απο τις πληρεστερες ακαδημίες Βόλλευ ,για παιδιά απο Α’ δημοτικού, στα νότια προάστια.

Καθημερινά όλα τα μέλη του Δ.Σ. και οι προπονητές μας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορούν όλοι μαζί (αθλητές, γονείς, Δ.Σ) να απολαμβάνουμε αυτό που λέμε  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tο Δ.Σ του Συλλόγου

Την Παρασκευή 03/11/2023 το  Δ.Σ του Α.Ο.ΠΕ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ ήρθε σε σώμα και εξελέγη το νέο Δ.Σ του Συλλόγου που είναι το εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΜΑΡΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΙΔΩΝ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΤΑΜΙΑΣ 
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΕΛΗ 
 ΔΟΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
 ΦΕΛΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Facebook